Chinensepyree
Tämä pyreetyyppinen kastike säilyy hyvin ja tulisuutta kastikkeesta löytyy ”sopivasti” 🙂
Servings Prep Time
1litra 30minuuttia
Cook Time
60minuuttia
Servings Prep Time
1litra 30minuuttia
Cook Time
60minuuttia
Ingredients
Instructions
  1. Kuori ja pilko porkkanat, sipulit ja valkosipulit. Keitä n. puoli tuntia kunnes ovat pehmeitä.
  2. Halkaise Scotch Bonnetit ja aja blenderillä soseeksi. Lisää blenderiin vähän jäähtynyt porkkana-sipuli-valkosipuliseos. Lisää joukkoon kuoritut limet, valkoviinietikka sekä mausteet. Surruta tasaiseksi.
  3. Siirrä seos kattilaan, lisää hillosokeri ja keitä n. 15 min ajan koko ajan sekoittaen.
  4. Purkita pyree kuumana puhtaisiin, uunissa 120-asteessa vähintään 30 min ajan kuumennettuihin purkkeihin ja kiehauta purkkien kannet kiehuvassa vedessä. Sulje kannet tiukkaan ja anna jäähtyä.
  5. Ja eikun syömään…